Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőrdíszmű képes leírás - Iparművész.tlap.hu
részletek »

Bőrdíszmű - Iparművész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparmuvesz.tlap.hu » Bőrdíszmű
Keresés
Találatok száma - 11 db
Apolló média

Apolló média

Nem kínálunk tömegtermelésben előállított széria termékeket. Hagyományőrző kézműves technikával, egyedileg festett, szabott, és varrt, valódi bőrből készült ajándéktárgyakat gyártunk. A fő darabok 2 mm vastag marhabőrből készülnek, egyes elemekhez (hajtókák, redők, oldalbőrök stb.) sertésbőrt is felhasználunk. Ezenkívül a szokásos bélésanyagokat, fém kiegészítőket alkalmazzuk.

Bezdány Zsolt

Bezdány Zsolt

Webáruházunkban kizárólag saját készítésű bőrtermékeinket mutatjuk be Önnek. Találhat bőr képeket és használati tárgyakat is készletünkben. Egyéni igényeket is szeretnénk kielégíteni, így ha nem találkozik elképzelésével, forduljon hozzánk bizalommal, s csapatunkkal igyekszünk megvalósítani ötletét!

Bőrdíszműves vállalkozás

Bőrdíszműves vállalkozás

Termékeinket hagyományőrző kézműves technikával, natúr vagy színes bőrből, egy vagy több szín kombinációjával, rátétes vagy kézzel festett díszítéssel készítjük. Bőrdíszműves gyártmányaink a reklám és ajándéktárgyak, mappák, derékszíjak, övtáskák, borosüveg csomagolások, apróáruk, brifkók, pénztárcák, levéltárcák, frakktárcák, erszények, cigarettatartók, kulcstartók, szemüvegtokok, tolltartók, névjegytartók, használati eszközök, táskák, hátizsákok, iszákok, kutyaruhák, kisállat szállító táskák, stb. Nem forgalmazunk tömegtermelésben előállított széria termékeket, importárukat. Igény esetén megtervezzük, elkészítjük az Ön által elképzelt bőrdíszműves, bőrös mintadarabot. Lehetőséget adunk az anyagminőség, szín és a minta meghatározására, a kiegészítők kiválasztására (az alapanyagok beszerezhetősége szabhat bizonyos határokat). Szolgáltatásunk teljes körű, vállaljuk a tervezést, és a gyártáson át a késztermék postázását, szállítását is.

Dobos krisztina

Dobos krisztina

Műhelyemben hagyományos, kézműves technikákat alkalmazva, kizárólag első osztályú, kiváló minőségű bőrök felhasználásával készítek egyedi táskákat, motorostáskákat, tarsolyokat, öveket, övtáskákat, mellényeket stb.

Gonda Márta

Gonda Márta

2005 óta működik vállalkozásom, melyben legfontosabb szerepet a kézműves foglalkozások, játszóházak, tanfolyamok kapják. Ezen kívül készítek tárgyakat bőrből, megrendelésre is, egyedi tervezéssel. A gimnáziumi érettségi után, melyet a Debreceni Református Kollégiumban szereztem, a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző karán tanultam Nagykőrösön. Ezekben az években kerültem kapcsolatba a kecskeméti Szórakaténusz Játszóházzal és Játékmúzeummal, melynek megismerése nagy hatással volt rám.

Kézzel varrt egyedi táskák

Kézzel varrt egyedi táskák

Megkapó elegancia és maximális igényesség. E jelzők illenek leginkább termékeinkre, melyre 10 év garanciát vállalunk. Webshopunkban megtervezheti saját táskáját: bőrszín, cérnaszín, forma. Ha mindenben a tökéletességre törekszik, a Sacculum táskák hű társai lesznek egy életen át! Tervezze meg táskáját közvetlenül webshopunkban!

Oláh Sándor

Oláh Sándor

1959-ben született Polgáron. Tanulmányait Debrecenben végezte, ahol jelenleg is él és dolgozik. vonzódása a bőrhöz , ehhez a végtelenül természetes anyaghoz , biztos léptekkel vezették egy új művészeti kifejezésmód sajátos kialakításához. Kifejlesztett egy egyéni stílust és technológiát. Munkáival bemutatkozott több egyéni és csoportos kiállításon Magyarországon és külföldön.

Ostorkészítés és bőrmunkák

Ostorkészítés és bőrmunkák

Losonczi József ostorkészítő, szűcs és tímár vagyok. Heves megyében élek és itt működtettem a családi vállalkozásunkat, amelynek fő tevékenysége az ostorkészítés és emellett minden más bőr termék, kiemelten a tarsoly és bőrtáskák készítése valamint a birkabőr és vadbőr tisztítás és kikészítés. Az ostorkészítés a specialitásunk, mert 16, 20, 24 vagy 36 szálból fonjuk az ostorainkat, ami ritkaságnak számított régen a pásztorok között. Ma sincsenek többen azok, akik ilyen sok szálból fonnák az ostoraikat, mert különös precizitás kell a bőr felvágásához, ehhez jön még az is, hogy a sok szálat össze is kell fonni. Egyedi stílusú ostoraink mellett készítünk hagyományos karikás ostort, csikósostort is, amelyek kiválóak hagyományőrzéshez, barantához, de akár munkához is. Gyakran készítünk egyedi, a megrendelő speciális igényeinek megfelelő ostort is.

Tiborc Péter Adrián

Tiborc Péter Adrián

Ha unja a sablonos ajéndékokat, és valami igazán exkluzívat szeretne ajándékozni, akkor jó helyen jár. A bőrportré egy egyedi iparművészeti alkotás, melyet fénykép alapján készítünk el önnek. Nincs más dolga, mint elküldeni számunkra az ön által kiválasztott képet, és meghatározni, hogy milyen méretben szeretné viszontlátni. Minden kép egyedi keretet kap, saját anyagából.

Hirdetés
Várhelyi bőrdíszmű

Várhelyi bőrdíszmű

Üdvözlöm a Kedves Látogatót Honlapomon. Várhelyi Csanád, a Várhelyi Bőrdíszmű alapítója vagyok. A mesterségemet Győrben a Kovács Margit Á.M.K.-ban sajátítottam el, ahol kiváló szakképzet tanárok tanították a bőrművesség rejtelmeit. Olyan területen, mint a magyar népi művészetben és a mai világ divatjában. Igyekszem a mai divat gyors változásait figyelemmel kísérni, hogy megfelelő, hordható, egyedi tárgyak kerüljenek ki a kezem alól. Ihletet első sorban saját történelmünkből és más kultúrákból merítek. Hagyományos technikát alkalmazok, így a termékek kézzel készülnek és csak minimális gépi munkát használok fel. Kiváló minőségű alap-és segédanyagokkal dolgozom, amelyek környezetbarátok és káros anyagoktól mentesek. Felhívom figyelmét, hogy a fotókon szereplő termékek azonnal megrendelhetők. Egyedi elképzeléseket is megvalósítok és ezek mellett bőrből készült termékek javításával is foglalkozom.

Zajácz Tamás

Zajácz Tamás

Zajácz Tamás 1952-ben született Nyíregyházán. A bőrművességgel főiskolai tanulmányai alatt smerkedett meg. Egyedi bőrmegmunkálási eljárására az országos Találmányi Hivatal szabadalmi oltalmat adott. 1980 óta rendszeresen kiállít hazai és külföldi galériákban, részt vesz nemzetközi képző - és iparművészeti bemutatókon.

Tuti menü