Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Díszműkovács képes leírás - Iparművész.tlap.hu
részletek »

Díszműkovács - Iparművész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparmuvesz.tlap.hu » Díszműkovács
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ábrahám Lajos

Ábrahám Lajos

Kovácsoltvas termékek készítését vállalunk. Több évtized szakmai tapasztalat után, nincs olyan termék amit ne tudnánk elkészíteni. Számunkra fontos a minőség és a szakszerű elkészítés. Vállalunk nagyobb kovácsoltvas termékek, mint kapuk, kerítések, korlátok vagy kisebb tárgyak(gyertyatartó, hőmérő) elkészítését.

Böjti Zsolt

Böjti Zsolt

Mezőgazdasági szerszámok (ekevas, csoroszlya, borona stb.), háztáji szerszámok (fejsze, csákány, késlapok, vágók) melegalakítása, javítása, élezése, edzése Egyedi tervezésû, kézi megmunkálású díszkovács munkák készítése, javítása.

Egyedi gyártású kovácsoltvas korlát

Egyedi gyártású kovácsoltvas korlát

Válogasson közel 1800 minőségi, időtálló és kifinomult kovácsoltvas kapu, kerítés és kiegészítő között a Polswat webáruházban! Megtervezzük, legyártjuk és beszereljük álmai kovácsoltvas kerítését, mellyel egyedivé teheti otthonát és udvarát. Kínálatunkban egyszerű, hagyományos és modern darabokat egyaránt talál. Tekintse meg lakatos munkáinkat, gondoskodjon értékei védelméről egy ellenálló kovácsoltvas korláttal vagy kerítéssel! Nézze meg vasanyagból készült dísztárgyainkat is - lepje meg szeretteit ezek egyikével!

Imre Pál

Imre Pál

Imre Pál lakatosmester vagyok, 1949-ben születtem. 1973-ban másodállású kisparosként indult a vállalkozásom. 'Sódertől a kulcsátadásig elkészítem a kerítését!' - szólt az apróhirdetés az akkori Esti Hírlapban. Az általános igényeknek megfelelően gépfonatos, esetleg hagyományos polgári Haidecker hullámos fonatú kerítésbetétek és kapuk készültek kevés kovácsolt díszítő elemmel. 1977-ben lakatosmesteri vizsgát tettem. 1979-ben életkörülményeim változásával, lakatosszakmámnál maradva más irányú fémtömegcikkek gyártásával, bizsualkatrészek készítésével kezdtem foglalkozni. Ez a pályamódosítás sokirányú tapasztalatot adott a fémmegmunkálás számtalan lehetőségéről.

Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Jancsó Gergely vagyok, 1978-ban születtem. A kovácsmesterség többgenerációs szakma a családomban, édesapám műhelyében ejtett ámulatba először a tűz ereje, és ott kezdtem el ezzel kisgyerekként játszani. Ajándéktárgyakat, csecsebecséket készítettem szüleimnek, ismerőseimnek, és akkor szerettem bele a fémek alakításának művészetébe.

Kovács Béla

Kovács Béla

Több éve működő vállalkozásom főbb tevékenysége egyedi termékek gyártása. Termékeink kézi kovácsolással készülnek, saját terveim alapján, méretarányos rajz elkészítése után. A késztermékeket tűzhorganyzással felületkezeljiik, majd kívánság szerint antikoljuk. Régi kovácsmunkák felújítását is szívesen vállaljuk.

Mészáros Péter

Mészáros Péter

A kovácsoltvas rózsa a legelegánsabb ajándék akár születésnapra, névnapra, esküvőre, házassági évfordulóra, nagy cégek dolgozóinak ajándékba, hölgyek hódítására, eljegyzésre, vagy egyszerűen csak úgy...

Várhegyi Lajos

Várhegyi Lajos

Várhegyi Lajos vagyok, 1953-óta kovácsolok, kovácsműhelyem jelenleg Siklóson a Dózsa György utca 39. szám alatt található. Elsősorban melegen, kézzel kovácsolt tárgyakat készítek, a dísz- és használati tárgyaktól a mezőgazdasági eszközökig. Vállalom - ezeken kívül - régi kovácsoltvas tárgyak, hintók, szekerek restaurálását rekonstrukcióját is. A kovácsoltvas munkákat általában megrendelésre, meglévő, de hozott terv alapján is készítek.

Tuti menü