Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerámia képes leírás - Iparművész.tlap.hu
részletek »

Kerámia - Iparművész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparmuvesz.tlap.hu » Kerámia
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alexandra Art

Alexandra Art

Az Alexander Art célkitűzése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egyedi mozaik burkolatokat és képeket. minden kedves ügyfelünk számára megtaláljuk a személyre szabott legtökéletesebb megoldást. Hisszük, hogy a ránk jellemző egyedi látásmódon keresztül tudunk ügyfeleinknek, mind szakmailag, mind művészileg tökéletes alkotásokat kínálni, határokon és kultúrákon átívelve.

Barakonyi kerámia

Barakonyi kerámia

Honlapomon számos kézzel készített kerámia terméket találhat meg, mint pl. mázas cserépedények, háztartási főzőedények, sütőformák, étkészlet, teáskészlet, bögre, kancsó, korsó, mézes és vajtartó, szalvétatartó, továbbá készítek égetett kerámia dísztárgyakat (pl. falitál, kerámia váza) és kerámia házszámtáblát is. Nézzen szét fazekas műhelyemben akár kézműves vagy iparműves ajándékot, akár lakberendezési vagy konyhai használati tárgyat keres!

Baranyai kerámia

Baranyai kerámia

A műhely története 1975-ben kezdődött amikor Baranyi János és Baranyi Jánosné népi iparművész önálló vállalkozásba kezdtek. Előtte hosszú éveken át dolgoztak, először Hódmezővásárhelyen, Vékony Sándornál az országos hírű népi iparművésznél, majd Városlődön az 1968-ban újrainduló Majolikagyárban. A régi városlődi szín- és formavilág felkutatása után, továbbra is fenntartották ezt a környékre jellemző stílust, amely máig jellemzi termékeinket.

Fülöp Ildikó

Fülöp Ildikó

1977 óta foglalkozom kerámiával, így volt alkalmam arra, hogy elég sok arcát megismerhessem. számomra a jó hír az, hogy ennek a folyamatnak még messze nincs vége. Remélem, ezt az izgalmas kalandot Önökkel is meg tudom majd osztani.

GSKerámia

GSKerámia

Műhelyünkben 2002 óta készítünk kerámiát hagyományosan sárközi vörös agyagból, illetve speciális lángálló agyagból. A kézi formázás, mintázás és díszítés után 960-1070 Co-on égetjük termékeinket. Mivel a kerámiákat többen készítjük, ezért minimális eltérés lehet a képekhez viszonyítva. Az eltelt évek alatt folyamatosan bővítettük kínálatunkat, követve vásárlóink igényeit. Jelenleg készítünk még beltéri és díszkerámiát is, illetve megrendelésre épületkerámiákat is. Termékeinket megrendelhetik utánvéttel is futárszolgálattal, garantáltan törésmentesen szállítva! Várjuk egyedi megrendeléseiket is!

Matrica Múzeum és Régészeti Park

Matrica Múzeum és Régészeti Park

A mai Százhalombatta területén található római kori település nevét viselő múzeum a régió egyik legismertebb kulturális intézménye. A múzeumban tudományos kutatás mellett múzeumpedagógiai tevékenység is folyik: diákok számára tudományos és ismeretterjesztő előadások, múzeumpedagógiai órák. A fiatalabbak számára játszó és kézműves foglalkozásokat is tart az intézmény. A múzeumhoz tartozó régészeti park vaskori és bronzkori leleteket tartalmaz, falu részletek korhű másolataival, valódi lakóházakkal, melléképületekkel és használati tárgyakkal.

Pap Miklós keramikus kerámia alkotásai

Pap Miklós keramikus kerámia alkotásai

A raku kemence izzásában alakul a durva agyag kerámiává, a keramikus figyelmes munkája alatt. A kerámia tárgyak éppen olyan alkalmasak az emberi lélek rezdüléseinek kifejezésére mint a zene vagy a festmények. Alkotásaim is a lélek tükrei. Megrendelésre az Ön által megálmodott kerámia tárgyat is elkészítem, kérem keressen bizalommal és tekintse meg kerámia alkotásaimat honlapomon.

Porcelán babák

Porcelán babák

Ön egy olyan magyar családi vállalkozás időszerű ajánlatát tekintheti meg, amely 1989 óta népi, illetve iparművészeti igényességű - ajándékozási dísztárgyul szolgáló - porcelán babák készítésével és fejlesztésével foglalkozik, de gyűjtők érdeklődésére is számot tart. Weboldalunk megtekintésével ön is azok népes táborába lépett, akik fogalmat alkothatnak arról, hogy mit is jelent az Eszterle család baba kínálata.

Simon Dóra

Simon Dóra

A Népi Mesterségek és Művészetek Szakközépiskolájában tanultam a fazekasságot. Mestereim Badó Bea Fekete Ica voltak. Csákvári vagyok. A Vértes alján fekvő mezővárosban sokféle céh működött, de a legtekintélyesebb a fazekasoké volt. Céhpecsétjükön 1778-as évszám van Ádám - Éva képe a tiltott fa alatt. A Dunántúl legnagyobb fazekasközpontja volt, 1833-ban 193 önálló mester dolgozott Csákváron.

Tuti menü