Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyv, Dvd képes leírás - Iparművész.tlap.hu
részletek »

Könyv, Dvd - Iparművész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparmuvesz.tlap.hu » Könyv, Dvd
Keresés
Találatok száma - 6 db
A magyar iparművészet az ezredfordulón

A magyar iparművészet az ezredfordulón

Az 1933-ban újraindított Magyar Iparművészet című folyóirat tízéves évfordulójára összeállított kötet a kortárs iparművészet műfajairól nyújt áttekintést a művészet iránt érdeklődőknek és a szakma művelőinek. A művészek, művészettörténészek tanulmányai és a mintegy 400 színes műtárgyfotó a magyar iparművészet gazdag világát mutatja be a hagyományos kézművességtől a 21. századi high-techig.

Design a 21. században

Design a 21. században

A design új irányai a tömegtermeléstől a kísérleti törekvésekig. A könyv a legutóbbi évek azon építészeti és iparművészeti alkotásaiból ad válogatást, amelyek az utóbbi években meghatározóvá váltak. Marcus Fairs építészeti szakíró ebben a kötetben az új irányzatokat és azokat a kérdéseket mutatja be, amelyek a 20. századi formaelveket megújító tervezőket foglalkoztatják.

Könyvkötés, CD és DVD gyártás

Könyvkötés, CD és DVD gyártás

Előzze meg versenytársait! (S)printeljen Ön is a Digitál Nyomdába! Akár plakát nyomtatásról van szó, akár óriás molinó készítéséről, válassza őket bátran! Ne bajlódjon otthon könyvének bekötésével, bízza a profikra! A Digitál Nyomda könyvkötészeti technikája páratlan, hiszen kizárólag saját gépekkel dolgoznak. Céljuk, hogy versenyképes nyomdai szolgáltatásokat tudjanak biztosítani leendő és új ügyfeleik részére is. Ezek mellett CD/DVD gyártást is vállalnak, melyeket saját szerszámokkal, sablonokkal készítenek.

Művészeti anatómia

Művészeti anatómia

A magyar könyvpiacnak immár több mint harminc éve egyik biztos sikerkönyve az 1989-ben elhunyt kitünő szentendrei mester Művészeti anatómiája, amelyet a gyakorló művész-tanár eredetileg főiskolai pályája segítésére állított össze. A kötet azóta számos idegen nyelven és - a mostanival együtt - immár a tizenhatodik magyar kiadásban látott napvilágot.

Művészeti lexikon A-tól Z-ig

Művészeti lexikon A-tól Z-ig

Hosszú idő óta nélkülöz a könyvpiac egy átfogó, gazdagon illusztrált, nemzetközi művészeti lexikont. Egyetlen vaskos kötetben vannak összefoglalva az alapvető művészeti ismeretek és alkotások. Külön hangsúlyt kaptak az összeállítás során a hazai vonatkozások. Közel 500 képes illusztrációt tartalmaz az építészet, festészet, iparművészet tárgyköréből, a legnevesebb szerkesztők által összeállítva. Lényegre törő magyarázatok és leírások egyaránt hordoznak új és már ismert információkat a művészetkedvelők számára.

Stílus és forma, az iparművészet képes enciklopédiája

Stílus és forma, az iparművészet képes enciklopédiája

Átfogó kézikönyv: a Stílus és Forma a kínai porcelánkészítés és a 18. századi angol ezüstművesség történetétől az art deco kifinomult üvegművészetének és napjaink minimalista designjának megszületéséig bemutatja a különböző korok meghatározó dísztárgyait, bútorait, kerámiáit, ezüst- és üvegtárgyait, ékszereit, óráit, textíliáit, kisplasztikáit és plakátjait. A formatervezés három évszázadának történetét összefoglaló enciklopédia hasznos kézikönyv műpártolók, gyűjtők és diákok számára. Hozzáértés: Judith Miller és szakemberekből álló csapata segít abban, hogy megismerjük az egyes korok és stílusok iparművészeti tárgyait, és könnyen azonosíthassuk a különféle irányzatokat, az új anyagokat, valamint a stílust és a designt alakító technikákat. A stílusjegyek magyarázatát közeli fotók teszik szemléletessé. Bepillantást nyerhetünk jelentős iparművészek és műhelyek alkotói tevékenységébe, nyomon követhetjük az irányzatok történetét és megismerhetjük tematikus gyűjtemények legszebb darabjait.

Tuti menü