Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kosárfonás képes leírás - Iparművész.tlap.hu
részletek »

Kosárfonás - Iparművész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparmuvesz.tlap.hu » Kosárfonás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Indoohome

Indoohome

Rohanó életünkben nem áldozunk túl sok időt otthonunkra. A különleges és jó minőségű, természetes anyagok nélkülözhetetlenek az otthon melegének, barátságos hangulatának megvalósításához. Ide vonulunk vissza, ha az ajtón kívüli világ már túl hektikus számunkra. Keverje a bőr, és a természetes faanyagok barna és földszínű árnyalatait, és máris nyugodt, kiegyensúlyozott hangulatot érez. Élvezze a rattan üllő garnitúrák kényelmét, gazdag kiegészítők, sötét faanyagok, fali képek, képkeretek és gyengéd világítás hangulatát, mely lazításra és az élet élvezetére csábítja. Tekintse meg bemutató termünket és vigye haza ezt az életérzést.

Kocsor Imréné

Kocsor Imréné

Az 1992-ben alakult Népművészeti Kosárfonó Betéti Társaság munkáiban az évszázados hagyományok harmonikus egységére törekszik. Számos kiállítás résztvevője és díjazottja. Legnagyobb elismerése a Gránátalma díj. A termékek többsége a magyar piac számára készül, de a német és a holland piacon is jelen vannak. Leggyakoribb termékeik: karkosarak, kutyakosarak, bútorok (franciaágyak, polcok, szekrények, komódok). A cég nagy figyelmet fordít a természetes anyagok kombinálására.

Sipos Gábor

Sipos Gábor

Családomban a kosárfonás mestersége nemzedékről nemzedékre száll több mint száz éve. Jómagam 1989 óta foglalkozom fonott áruk készítésével és értékesítésével. A közel 350 féle termékből - raktárkészlet segítségével - rövid határidő alatt teljesítem vevőim igényeit. Kínálatunkban a tradicionális formák mellett nagy hangsúlyt kapnak a mai kor igényeihez igazodó, jól kihasználható termékek. Ezenkívül egyedi kívánságok, méretek alapján is készítünk fonottárukat.

Szatmári Ferenc

Szatmári Ferenc

A gyártás során csak I. osztályú, válogatott fűzfavesszőt használok, melyhez már egy saját tulajdonú ültetvényt nevelek. A fűzvessző főzését és hántolását is magam végzem, ezúton biztosítva a kifogástalan és gondosan válogatott alapanyagot. A gyermekkori emlékeimet és hagyományokat ötvözve próbálok magas szintű esztétikai élményt nyújtó, időtálló és célszerűen használható tárgyakat Készíteni. Egyedi ötletek megvalósítását is szívesen vállalom, hiszen ez garantálja a vevőkör elégedettségét és az egyre szélesedő termékkínálatot.

Váróczi István

Váróczi István

Vessző- és fonottáru termékeinket 15 éve készítem, akár egyedi méretben is. Több mint száz féle termékünkkel állunk rendelkezésére a konyhai kenyerestáltól a kertibútorig. A rattan bútorok és egyébb fonott termékek natúr és festett kivitelben kínáljuk termékeinket. Nagyobb megrendelés esetén rövid határidővel vállalom a kiszállítást is. Kérem tekintse meg kizárólag kézzel készített magas színvonalú munkáimat!

Tuti menü